پرتال جامع رشته معماری

1394/07/14 نقطه تمرکز اصلی ایستگاه، یعنی بخش ورودی آن در سطح زمین شامل نمای فولاد ضدزنگ زیبا و طراحی گل می باشد. برش لیزری اجازه می دهد تا مقدار زیادی نور طبیعی از این طریق وارد شود.


 

بازی نور و سایه در ایستگاه متروی آمستردام

 

این ایستگاه به مساحت 1880 مترمربع در کشور هلند توسط شرکت معماری Maccreanor Lavington طراحی شده است.

این ایستگاه جدید 550 مترمربعی و پلتفرم 1880 مترمربعی در مجاورت منطقه Bijlmermeer در سال 2010 راه اندازی شد و ایستگاه اصلی ابتدایی آن در سال 1970 ساخته شده بود.

 

این ایستگاه مترو دارای یک ورودی در سطح زمین با پله برقی جدید است که مسافران را به سکوها می رساند، که همین مورد یک بهبود اساسی در بازسازی این ایستگاه به حساب می آید، زیرا شهروندان در ایستگاه قدیمی از پله های معمولی استفاده می کردند.

 

نقطه تمرکز اصلی ایستگاه، یعنی بخش ورودی آن در سطح زمین شامل نمای فولاد ضدزنگ زیبا و طراحی گل می باشد. برش لیزری اجازه می دهد تا مقدار زیادی نور طبیعی از این طریق وارد شود.

طراحی این پروژه بگونه ای است که ایستگاه به یک فانوس برای آن اطراف در شب تبدیل می شود و در سطح خیابان حس گرما را ایجاد کند و ایستگاه فورا قابل شناسایی می باشد.

 

انتخاب فولاد ضد زنگ توسط معماران برای نمای خارجی به علت دوام و تعمیر و نگهداری آسان بوده چنانکه موجب می شود تا هزینه تعمیر و نگهداری آن پایین باشد.

مسئولین از اواخر سالهای 1990 در این فکر بودند که این منطقه نیازمند سرمایه گذاری عظیم می باشد و تمامی افکار عمومی منفی قبلی را تغییر داده اند و در حال حاضر این منطقه را به حومه ای پر زرق و برق در آمستردام تبدیل کرده اند.

 

تکمیل این ایستگاه در حال حاضر تمام شده و بیش از 100000 نفر از آن استفاده می کنند، از زمانی که این ایستگاه بازسازی شده است تعداد کاربران آن افزایش پیدا کرده و یکی از بزرگترین پروژه های بازسازی شهری حال حاضر اروپا می باشد.

منبع: archdaily

 

Amsterdam Metro Station / Maccreanor Lavington Architects

 

London and Rotterdam based architecture firm, Maccreanor Lavington has completed a major new metro station in Amsterdam, Netherlands.

The new 550m² station and 1,880m² platform in the neighbourhood of Bijlmermeer started on site in 2010 and sits on the site of the original station, built in 1970.

 

The metro station features a ground level entrance with new escalators to take passengers up to the platforms, a major improvement for citizens as the old station only had stairs. The ground level entrance provides the main focal point of the station with an elegant stainless steel façade with a floral design. The laser cut design allows plenty of natural light to flow through the entrance, helping the passenger journey to seamlessly flow from the external surroundings into the station.

 

At night time the design allows the station to be a lantern for the local neighbourhood, creating a sense of warmth on street level and creating an instantly recognizable feature for the station. The architects’ chose stainless steel for the external façade due to its durability and low maintenance enabling the station not to need constant upkeep.

 

Since the beginning of the late 1990s the area has seen massive investment transforming it from its previous negative public opinion and now making it a thriving suburb of Amsterdam.

 

 

پیشنهاد ویژه