پرتال جامع رشته معماری

1394/07/13 این لوله های استوانه ای شکل دارای حالت تندیس گونه خاص می باشند که حس معنایی ویژه ای به فضای داخلی این کافه می بخشند


نوسازی هتل prahran با استفاده از لوله های بتنی - استرالیا

 

شرکت معماری techne مستقر در ملبورن، اخیرا هتل prahran در شهر وستگات (westgate) را بازسازی نموده است، یک کافه در گوشه ای از محوطه این هتل با نمای هنری کلاسیک و بعلاوه یک ساختمان یک طبقه در این بازسازی طراحی شده است.

 

به درخواست کارفرما به منظور نوسازی، یک طبقه از ساختمان با یک تالار مرکزی دراماتیک تر جایگزین شده است، این معماران به دنبال یک روش جدید برای تحقق خواسته های کارفرما بودند. برای این منظور، ایده استفاده از لوله های بتنی پیش ساخته در بسیاری از سطوح انجام شده است: این لوله های استوانه ای شکل دارای حالت تندیس  گونه خاص می باشند که  حس معنایی ویژه ای به فضای داخلی این کافه می بخشند، آنها می توانند به طور طبیعی فضاها را به قسمت های صمیمی تر و دنج تری تقسیم کنند، در برخی نقاز حامل فضای سبز باشند که آنها را با خود در قسمتهای مختلف داخل ساختمان نمایش میدهند و در عین حال از قسمت بیرونی یادآور چندین بشکه می باشد که در کنار یکدیگر قرار گرفته اند.

 

در مقابل این لوله ها، یک آتریم از جنس فولاد و شیشه را داریم که از لحاظ بصری قسمت های مختلف را با هم ترکیب کرده است. طبقه سالن مرکزی نیز یک فضای باز انعطاف پذیر برای اقشار و برنامه های مختلف بوجود می آورد. همچنین در سراسر فضای این ساختمان گیاهان سبز مختلف موجود است که حس طراوت و شادابی را به افراد منتقل می نماید.

 

این هتل در سال 2013 به مساحت 550 مترمربع توسط شرکت معماری techne architects نوسازی شده است.

 

منبع : designboom

 

melbourne-based techne architects were commissioned to renovate the ‘prahran hotel’ in westgate, a corner pub fitted with a classic art deco facade and a one-story extension at the back of the site. as the client called for the demolition of the single-level addition to be replaced by a more dramatic two story atrium space, the architects sought out a new approach to fulfill the client’s needs. the idea to use precast concrete pipes made sense on many levels: they possess a certain sculptural quality that brings a sense of image to the pub, they can be instrumental in naturally subdividing spaces into more intimate areas, and from the exterior could be recalled as a stack of kegs or barrels. opposite the tubes, a full-height steel and glass atrium cuts through the space to visually combine the various programs.  the timber plank-clad tubes now serve as more private tables while the atrium floor offers a more open flexible floor plan for larger groups and events. structural material was left exposed juxtaposing the warmth of the wooden highlights and the vibrancy of the green plants hung throughout the spaces.

پیشنهاد ویژه